utorak, 25. listopada 2016.

PILETINA U LISNATOM: IDEALNA VEČERA ZA POLA SATA!


Sastojci
– 80dkg pilećih prsa (bez kožice)
– 50dkg lisnatog tijesta
– 2 dcl kiselog vrhnja
– 20 dkg šunke za pizzu
– 40 dkg sira (gauda, podravec ili neki sličan)
– ulje
– malo soli i papara




Priprema
Pileća prsa tanko filetirajte, posolite, popaprite. Popržite na ulju s obje strane nekoliko minuta.
Lisnato tijesto razvaljajte u pravokutnik, dužine tepsije u kojoj ćete peći. Na tijesto po dužini posložite šunku za pizzu, posložite pileće filete i naribajte sir.
Malo manje od pola širine tijesta nemojte nadjevati. Zarolajte tijesto, krajeve malo uvucite.
Štrudlu prebacite u nauljenu tepsiju. Premažite kiselim vrhnjem i pospite ribanim sirom. Pecite na 200°C nekih 25 minuta.
Izrežite na komade tri do četiri centimetra širine ili po želji. Poslužite uz zelenu salatu ili neku po vašoj želji.

Izvor: makeupfitness.info

Nema komentara:

Objavi komentar