ponedjeljak, 17. travnja 2017.

PONEKAD SE VRIJEDI POČASTIT NEČIM DOBRIM - ZAPEČENA PESTO PILETINA !



Sastojci  6 osoba

40-50 dag pilećeg filea
oko 10 dag Pesto Genovese Podravka (190 g)
sol,vegeta,papar
2 veće rajčice
2 kugle mozarelle(po 125 g)
malo talijanske mješavine začina
malo parmezana


Priprema
1.
Pileći file narezati na tanje komade i njime prekriti tepsiju.Začiniti sa malo soli i vegete.

2.
Obilno premazati sa pestom genovese(oko 10 dag)

3.
Rajčice narezati na šnite pa njima prekriti piletinu premazanu pestom.

4.
Sve prekriti šnitama narezane mozarelle (2 kugle po 125 g) i posipati začinima.Po želji posipati sa parmezanom.

5.
Peći na 200 stupnjeva oko 40 minuta.

Izvor: coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar