Recepti slanih i slatkih jela - za sve ljubitelje dobre klope :) pronađite nešto za sebe !
ponedjeljak, 17. travnja 2017.
PONEKAD SE VRIJEDI POČASTIT NEČIM DOBRIM - ZAPEČENA PESTO PILETINA !
Sastojci 6 osoba
40-50 dag pilećeg filea
oko 10 dag Pesto Genovese Podravka (190 g)
sol,vegeta,papar
2 veće rajčice
2 kugle mozarelle(po 125 g)
malo talijanske mješavine začina
malo parmezana
Priprema
1.
Pileći file narezati na tanje komade i njime prekriti tepsiju.Začiniti sa malo soli i vegete.
2.
Obilno premazati sa pestom genovese(oko 10 dag)
3.
Rajčice narezati na šnite pa njima prekriti piletinu premazanu pestom.
4.
Sve prekriti šnitama narezane mozarelle (2 kugle po 125 g) i posipati začinima.Po želji posipati sa parmezanom.
5.
Peći na 200 stupnjeva oko 40 minuta.
Izvor: coolinarika.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar