nedjelja, 16. travnja 2017.

TAKO JEDNOSTAVNO!! Ovi hrskavi pečeni krumpir i kobasica su potpuno neodoljiva. PRIPREMA ZA 5 minuta !





Sastojci za pečeni krumpir i kobasica:

3 lbs male crvene krumpir, izrezati na 1/3 "do 1/2" debele kolutove
2 žlice ekstra lakog maslinovo ulje (ili bilo koje visoko toplinski jestivog ulja)
2 žlice mljevenog svježe peršina ili 1/2 žlice osuši peršin
1 žličica morske soli
2 češnjaka, prešani
1 lb kobasica, ili kobasica izrezati na 3/4 "debeli prstenova (koristili smo poljski kobasica)

prženi krumpiri--i-kobasica

Kako napraviti pečeni krumpir i kobasica:

Zagrijte pećnicu na 400F. Linija veliki pleh sa papirom za pečenje, ili Silpat.

1. Cut krumpir na kolutiće nije veća od 1/2 "debeli. Ako krumpir su maleni bebe crvene krumpir, možete polovica ili četvrtina ih tako da su veće od 1/2 "debeli. Kriška kobasica u 3/4 "debele kolutove. Stavite krumpir i kobasica u veliku zdjelu za miješanje.

prženi krumpiri--i-3-kobasica

2. Dodajte peršin, 2 pritisne češnjaka klinčića, 1 žličica morske soli i 2 žlice maslinovog ulja i bacanje kombinirati. Spread na pleh i pecite na 400F 45-50 minuta ili dok se krumpir ne porumeni svjež. Umiješajte pola puta kroz pečenje s lopaticom kako bi se osiguralo da i tamnjenje.

prženi-krumpir-i-kobasica-10These prženi krumpir su ultra hrskava i flavorful sa savršenom rumenila na kovanice od kobasica. Jednostavno, jedan pan prženi krumpir i kobasice recept | natashaskitchen.comThese prženi krumpiri su ultra hrskava i flavorful sa savršenom rumenila na kovanice od kobasica. Jednostavno, jedan pan prženi krumpir i kobasice recept | natashaskitchen.com

Ukrasite svježim peršinom po želji i poslužiti toplo.

Nema komentara:

Objavi komentar