utorak, 3. svibnja 2016.

Ferrero Rocher torta

 
 Sastojci
PRVI SLOJ
– 300 gr nougat napolitanki
– 150 gr lješnjaka
– 200 gr Nutelle
DRUGI SLOJ
– 500 gr mascarpone sira
– 400 gr Nutelle
– 100 gr nougat napolitanki
– 200 gr lješnjaka
TREĆI SLOJ
– 300 gr Nutelle
– 10 Ferrero Rocher čokoladica
Način pripreme
Lješnjake popržite u suhoj tavi dok ne zamirišu.
Ogulite ih i sameljite.
U multipraktiku sameljite napolitanke i pomiješajte sa lješnjakom i Nutellom.
Utisnite u kalup za tortu i ostavite da se ohladi.
Ostatak samljevenih napolitanki pomiješajte sa lješnjakom, mascarpone sirom i Nutellom.
Dobro promiješajte pa premažite prvi sloj.
Preostalu Nutellu otopite kratko u mikrovalnoj pećnici pa premažite njom tortu.
Prepolovite Ferrero čokoladice i poredajte po torti.
 
 
Izvor: domacica.com