Sastojci:pola kg salame (šunka za picu, parizer, poliko…) PO ŽELJI
25 dkg sira varaždinca
1 malo kiselo vrhnje
1 mali paketić majoneze
25 dkg sira varaždinca
1 malo kiselo vrhnje
1 mali paketić majoneze
5 većih kiselih krastavaca
prstohvat origana, soli ili što već želite od začina
1 kruh francuz
malo ulja
prstohvat origana, soli ili što već želite od začina
1 kruh francuz
malo ulja
Priprema
1.Narežite francuz na tanje šnite.. i na svaku šnitu stavite pola male žličice ulja..
2.Na sitno nasjeckajte salamu i kisele krastavce, sir naribajte, i u zdjeli to pomješajte, dodajte majonezu, kiselo vrhnje, i origano, pomješajte sve zajedno i na svaki krušćić stavite 1 velikuu žlicu.
1.Narežite francuz na tanje šnite.. i na svaku šnitu stavite pola male žličice ulja..
2.Na sitno nasjeckajte salamu i kisele krastavce, sir naribajte, i u zdjeli to pomješajte, dodajte majonezu, kiselo vrhnje, i origano, pomješajte sve zajedno i na svaki krušćić stavite 1 velikuu žlicu.
3.Pecite 10 min na 180 stupnjeva, OVISI O PEČNICI.. kad malo porumene i kad se zapeče gotovo je!
4.meni je ova smjesa bila dovoljna za 23 brusketa,. ovisi koliko stavljate na svaki kruh..
4.meni je ova smjesa bila dovoljna za 23 brusketa,. ovisi koliko stavljate na svaki kruh..
Izvor:www.putdozdravlja.com
Nema komentara:
Objavi komentar