nedjelja, 25. rujna 2016.

ZALOGAJČIĆI SA HRENOVKAMA


Tijesto:




400 gr. brasna
malo soli
2 kasike putera
2 jaja
15 kasika vode
5 hrenovki
malo maslinovog ulja
Preliv:
150 gr. pavlake
malo mlijeka
malo soli
suhog persuna
Priprema:




Od gore navedeni sastojaka zamjesit cvrsce tijesto.
Razvit pa isjec na kocke sirine hrenovke.
Hrenovke proprzit i motat u tijesto.
Isjec na zalogajcice i redat u nauljenu tepsiju.
Poprskat sa malo maslinovog ulja i pec na 200C oko 20 minuta.
Pavlaku, mlijeko, so i persun izmutit i prelit preko peceni zalogajcica.
Prekrit foliom i vratit na 2-3 minute u pec.
Servirat tople zalogajcice.
Prijatno!

Izvor: makeupfitness.info

Nema komentara:

Objavi komentar