Recepti slanih i slatkih jela - za sve ljubitelje dobre klope :) pronađite nešto za sebe !
petak, 25. studenoga 2016.
PILEĆI BATACI U BEŠAMEL SOSU.. PRSTE DA POLIŽE
Sastojci:
nekoliko čenova belog luka, protisnutih kroz presu
5 kašika senfa
450ml kisele pavlake
1kg pilećih bataka i karabataka
1 kašika ulja
Priprema:
1. U posudi pomešati pavlaku, senf, ulje, beli luk. Dodati vegetu i so i dobro pomešati.
2. Batake i karabatake umočiti u smesu i ređati u nauljenu tepsiju.
3. Preostalom smesom preliti batake. Tepsiju pokriti folijom i meso peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 5o minuta.
4. Skinuti foliju i vratiti tepsiju u pećnicu još 10 minuta.
Napomena
Jako jednostavno a ukusno.
Izvor: dobraideja.info
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar